header

JE MINI CONCESSIE IN BOORTMEERBEEK.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

nieuws & events.

MINI Financial Services

TO DO: MINI Financial Services contract afsluiten voor 1 juli 2023

Ga nog zo snel mogelijk naar je MINI verdeler om optimaal van de levenslange fiscale aftrekbaarheid van je MINI te profiteren. Vanaf 1 juli 2023 gaat er een nieuw fiscaal regime van kracht voor auto’s met een verbrandingsmotor (incl. hybride). Maar wat betekent dit voor jou en je droomwagen? Wij hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet. Lees verder om te ontdekken welke stappen je dient te nemen om jouw financiering op tijd af te sluiten.

MINI JCW TRACK EXPERIENCE 2022

MINI JCW TRACK EXPERIENCE 2023.

Ook in 2023 krijgen de liefhebbers van de sportiefste MINI’s de kans om het MINI John Cooper Works gamma te ontdekken op het Circuit van Zolder tijdens de MINI John Cooper Works Track Experience. Deze ultieme experience zullen jullie kunnen ervaren op volgende data: 16 maart, 20 april, 4 mei, 28 mei, 27 juli, 28 september, 19 oktober en 16 november. Tot dan!

THE MINI CONCEPT ACEMAN.

THE MINI CONCEPT ACEMAN.

MINI presenteert een preview van een nieuw autoconcept voor het premium segment van kleine auto's: puur elektrisch aangedreven, chroom- en ledervrij en met een volledig nieuw design. En daarbovenop, nieuwe digitale functies om je ervaring te verbeteren.