OTTEVAERE

Last Viewed
Bewaard
Leuvensesteenweg 135
3191 Boortmeerbeek
Btw-nummer: BE 0420.902.004
VERKOOP:
SERVICE:
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma - Vr 09:00 - 18:30
Za 09:30 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Ma - Vr 08:00 - 18:30
Za Gesloten
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
mini electric

GEEF HET IMAGO VAN JE ZAAK EN JE RIJPLEZIER EEN POWERBOOST.

De MINI Electric is het beste professionele excuus ooit om over te schakelen op elektrisch rijden. Geniet van adembenemende acceleraties, baanvast bochtenwerk en tot 253 km autonomie (WLTP).

showroom mini ottevaere

Welkom op onze website.

Op de volgende pagina's ontdekt u alles over de diensten die wij aanbieden: verkoop van nieuwe MINI’s en MINI accessoires, onderhoud en herstellingen, carrosserie, en de financiële en verzekeringsproducten MINI Financial Services.


Alle praktische informatie - onze contactgegevens, locatie, openingsuren en lijst van medewerkers - vindt u op de pagina Contact en Team.

Onze MY DEALER app is nu beschikbaar en operationeel. U kunt ons zo perfect opvolgen, nieuwe producten ontdekken en zelfs afspraken aanvragen!

MEET THE MINI FAMILY.

MINI Family

Achter het stuur ontdek je pas de ware uitstraling van een MINI. Ontdek ons gamma en boek een testrit met de MINI van je dromen.

Je MINI is pas echt van jou als je hem uitrust met alle functies en opties die voor jou belangrijk zijn. Benieuwd hoe jouw MINI eruit ziet? Configureer hem hier.

mini afspraak

Praat met een verkoper.

Service afspraak.

Een proefrit met de MINI van je dromen.

Ondernemers gezocht.

Communicatie en visibiliteit is deze periode eens zo belangrijk. Met MINI Ottevaere dragen wij graag ons steentje bij, en kijken we samen met de ondernemers uit onze regio hoe we hen extra kunnen ondersteunen. Een wagen is dé manier bij uitstek om de zichtbaarheid van uw business te versterken. Het is als het ware een mobiel uithangbord. Omdat het zonde zou zijn om deze opportuniteit onbenut te laten zijn wij op zoek naar elke ondernemer die zichzelf extra in de picture wilt zetten, net zoals onze klant Eleanor Abbott.

 

Bent of kent u zo iemand, neem dan zeker contact op met ons zodat we samen kunnen bekijken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

ONZE AANbiedingen.

https://shop.mini.be/nl/accessoires/john-cooper-works

De liefde voor je MINI terug aanwakkeren?

Dit is het moment! Verwen jezelf met een MINI reistas, drinkbus of zonnebril en je bent altijd assorti met je soulmate. Wil je liever je MINI in de watten leggen? Neem dan eens een kijkje in de MINI shop en ontdek de sportieve JCW Accessoires.

Maak je MINI weer gezond én summerproof.

Maak je MINI weer gezond én summerproof.

Bij een vakantiecheck checken we je wagen op vitale punten voor de zomer. Denk aan banden, remmen, verlichting, motor, ruitenwissers, airco en carrosserie. Het bijvullen van de ruitenwisser- en koelvloeistof is inbegrepen. En je krijgt er zelfs een gratis MINI Auto Shampoo bij.

Aircocheck

Airco? Check!

Bij de aircocheck controleren en reinigen we je airco. Dat is nodig om je MINI gezond en bacterievrij te houden. En het helpt om allergieën tegen te gaan. Bij de aircocheck krijg je een gratis MINI Cockpitspray.

 

 

 

 

Nieuws & Events.

Ontdek de meest recente MINI nieuwtjes in een oogopslag.

*Actie geldig tem 31/08/2021. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.

IK REGISTREER ME

CHARGED BY CREATIVITY.

Twee begrippen die MINI en mosaert gemeen hebben? Creativiteit en duurzaamheid. Daarom slaan we de handen in elkaar voor een exclusieve samenwerking. Paul Van Haver (Stromae), Coralie Barbier en Luc Van Haver zijn het team achter dit creatieve label. De samenwerking tussen MINI en mosaert stopt niet bij een gepersponaliseerde auto en een capsulecollectie. Rond het project werd een uniek creatief universum bedacht. Zoals een ode aan de lichtheid (zowel van de ecologische voetafdruk van de elektrische wagen als van de kleding) en aan de droomwereld. Zij ontwierpen een unieke MINI Electric. En die kan jij nu in huis halen.

MINI kenner

WIE WORDT ONZE ULTIEME MINI KENNER?

Eindelijk is het zover: de nieuwe MINI’s zijn gearriveerd! Om dat te vieren mochten twee van onze grootste fans in avant-première de nieuwe MINI 3-deurs ontdekken. Maar ze moesten er wel wat voor doen: in een spannende face off gingen Liora en Maarten om ter snelst op zoek naar alle verschillen met het vorige model, waar zij allebei mee rijden..

https://www.mini.be/nl_BE/home/news/new-mini-app.html

5 REDENEN OM DE NIEUWE MINI APP METEEN TE DOWNLOADEN.

Het is zover. Jij kan nu de gloednieuwe MINI app downloaden. Met z’n schitterende design en nieuwe features zijn jij en je MINI meer dan ooit verbonden. Met elkaar én met de digitale wereld. En dat volledig naadloos. We geven je alvast een paar highlights mee.

 

 

 

 

Heb je de MINI van je dromen gevonden?

Altijd gedroomd om een nieuwe MINI op je oprit te hebben? Vraag dan nu al vrijblijvend een offerte aan voor je toekomstige MINI via onderstaande knop.