header

UW MINI-CONCESSIE IN Ottevaere.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

Acties.

SUMMERKIT

BRENG JOUW MINI IN TOPVORM.

Na de lange, grijze wintermaanden verdient jouw MINI wat extra vitamines. Waarom trakteer je hem niet op een grote lenteschoonmaak? Met MINI Wellness Essential reinigen we jouw wagen grondig vanbinnen en vanbuiten. Met All-in krijgt hij daar een simonisatiebeurt bovenop. Bovendien krijg je na deze Wellness Kuur een gratis MINI Car Care product*.

*MINI Car Care Actie enkel geldig bij deelnemende MINI Partners tot en met 31/08/2022. Gratis MINI Cockpit en Plastic Care Spray (250 ML), zolang de voorraad strekt.

ACTIE ZOMERBANDEN 3+1

ACTIE ZOMERBANDEN. 3 + 1 GRATIS.

Een nieuw seizoen betekent nieuwe banden. Rij veilig en zorgeloos de zon tegemoet met de MINI Zomerbanden, ideaal bij hoge temperaturen, zowel bij droog als bij nat weer. De speciale rubbersamenstelling zorgt voor extra grip en een kortere remafstand op het wegdek. Koop je er nu drie, dan krijg je de vierde gratis. Natuurlijk alleen maar de beste merken zoals Bridgestone, Pirelli en Michelin. Rijplezier gegarandeerd.*

*Actie Zomerbanden enkel geldig bij deelnemende MINI Partners tot en met 31/05/2022.

Geef jouw MINI een snelle race-look.

Pittige details, dynamisch design, krachtige kleuren… Geef jouw MINI een sportieve allure die alle hoofden doet draaien met de JCW Accessoires. Ontdek onze volledige collectie.

De liefde voor je MINI terug aanwakkeren?

Dit is het moment! Verwen jezelf met een MINI reistas, drinkbus of zonnebril en je bent altijd assorti met je soulmate. Wil je liever je MINI in de watten leggen? Neem dan eens een kijkje in de MINI shop en ontdek de sportieve JCW Accessoires.

https://www.mini.be/nl_BE/home/mini-next/mini-used-car-next.html

MINI Service Inclusive used car.

Altijd je budget in handen.

Wat heeft je MINI nodig? Een goed onderhoudsprogramma. Wat heb jij nodig? Een goed onderhoudsprogramma zonder onverwachte servicefacturen. Gelukkig is dat exact wat MINI Service Inclusive used car inhoudt. Met een eenmalige betaling heb je je servicebudget altijd zelf in de hand. Dit dekt alle* kosten voor onderhoud,. 

MINI Electric

CHARGED WITH PASSION.

DE MINI ELECTRIC.

De eerste volledig elektrische MINI luidt een geladen evolutionaire stap in, waarmee de handling als een kart en het iconische MINI design worden samengebracht met een vastberaden duurzaamheid. De kenmerkende agiliteit en acceleratie blijven hetzelfde. Met nog steeds de geliefde positieve houding. Maar daarnaast is het nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau. Schakel om naar een nieuwe elektrische lifestyle.

MINI Used Car NEXT. MINI Used Car NEXT.

2 JAAR GARANTIE OP EEN TWEEDEHANDS MINI.

PERFECTE CONDITIES VOOR EEN NIEUWE START.

Alleen het beste: het MINI kwaliteitslabel. De tweedehands MINI's van MINI Used Car NEXT zijn onze paradepaardjes. 360°-keuring en een uitgebreid gedocumenteerd serviceverleden. Met een MINI Used Car NEXT geniet u van absolute topkwaliteit.